Raju hetki videolle: Kaksi kuljettajaa käsirysyssä keskellä moottoritietä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanadan Torontossa todistettiin tiistaina 12. syyskuuta rajua liikenneraivon ilmentymää. Kaksi kuljettajaa päätyi käsirysyyn keskellä moottortietä. Välikohtas tallentui viraalina levinneeksi videoksi.

Paikallisen ylikonstaapeli Kerry Schmidtin mukaan kaksi miestä oli pysäyttänyt ajoneuvonsa keskelle Hightway 401 -moottoritietä. Heidän välilleen puhkesi fyysinen yhteenotto. Schmidtin mukaan toinen miehistä kertoi poliisille välikohtauksen johtuneen tieraivosta.

– Tällaista ei pitäisi koskaan tapahtua. En tiedä mikä tämänkaltaiseen kärjistyneeseen tilanteeseen johti. Joillain ihmisillä on lyhyt pinna. Tällaiset välikohtaukset voivat muuttua väkivaltaiseksi ja päätyä kuolemaan, Schmidt varoitti sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla.