Planeetan kuumin vesiskoottaaja? Grace Boor ei liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median suursuosikki Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista sosiaalisen median mallikaunotarista. Neitonen tienaa elantonsa esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, sillä Gracella on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Boor on suunnannut Turks ja Caicossaarille, jossa hän paistatteli päivää paratiisirannalla. Siellä hän kaahasi tyylikkäästi vesiskootterilla pukeutuneena valkoisiin biksuihin.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä myös bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.