Leonardo DiCaprio yritti hiippailla salaa Voguen jatkoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-voittaja Leonardo DiCaprio kertoi taannoin olevansa kyllästynyt olemaan pilkan kohteena nuoren naismakunsa vuoksi. Miehen vierellä nähdyt kaunokaiset ovat olleet usein jopa puolet DiCapriota nuorempia. Hän on kertonut etsivänsä rinnalleen varttuneempaa naista, mutta on päätynyt kuitenkin näiden puheiden jälkeen moneen otteeseen nuorten mallien hurmaamiksi.

Leonardo DiCaprio on viime aikoina nähty 27-vuotiaan Gigi Hadidin ja 22-vuotiaan Meghan Rochen kanssa. Syyskuun alussa miesnäyttelijä nähtiin yökerhossa suutelemassa 25-vuotiaan Vittoria Cerettin kanssa. Nyt mies yritti salaa hiippailla sisään yksityiselle klubille, joka oli pullollaan nuoria mallikaunottaria.

Vogue järjesti Vogue World Show -tapahtuman jatkot yksityisellä George-klubilla. Ilmeisesti Leonardo DiCaprio ei olisi halunnut muiden näkevän, että myös hän on menossa juhliin. 48-vuotias elokuvatähti oli pukeutunut mustaan pukuun ja peittänyt kasvonsa mustalla lippalakilla ja hengityssuojalla. Mies katsoi kävellessään alas päin niin, että edes hänen silmiään ei voinut nähdä. Daily Mail -sivuston mukaan tähti oli kuitenkin nopeasti tunnistettu Leonardo DiCaprioksi.