Gigi Hadid osallistui muotihaasteeseen – näin nopeasti loihtii upeita asuja

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid on ollut paljon uutisotsikoissa viime aikoina lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Tähti seurusteli pitkään on-off -suhteessa laulaja Zayn Malikin kanssa. Heillä on myös yksi yhteinen lapsi, kolmevuotias tytär Khai Hadid Malik. Nyt nainen osallistui muotihaasteeseen.

NET-A-PORTER -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla Gigi Hadid laitetaan suorittamaan muotihaaste. Haasteen aikana Hadidin tulee loihtia asuja ja tyylejä erilaisia tilaisuuksia varten annetussa ajassa. Haasteen on Gigi Hadidia aiemmin tehnyt muun muassa Khloe Kardashian ja näyttelijä Sydney Sweeney.

Gigi Hadidille kymmenen minuutin aikataulupaine on tuttu juttu, koska hänellä on aina kiire. Kiireen keskellä malli luottaa siihen, että hän valitsee kaapistaan samaa väriä olevat vaatekappaleet ja yhdistää ne yhdeksi asukokonaisuudeksi. Rennon ja arkisen asun Gigi Hadid muuttaa työtapaamiseen sopivaksi viimeistelemällä asun väljällä bleiserillä.