Khloe Kardashian upeissa mallikuvissa – tästäkö alkaa malliura?

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Hudson on näyttelijä ja kirjailija, minkä lisäksi hän on alkanut suunnittelemaan omaa urheiluvaatemallistoa. Hudsonin Fabletics-markin malleina ja mainoskasvoina on nähty hänen itsensä lisäksi monia julkkiksia. Nyt urheiluvaatemerkki aloitti näyttävän yhteistyön Khloe Kardashianin kanssa.

Realitytähti ja yrittäjä Khloe Kardashian poseeraa Fableticsin uuden malliston näyttävissä kuvissa. Kuviin on lavastettu aavikko, jossa nainen esittelee hänen vartalonsa kurveja imartelevia tiukkoja treeniasuja hiekkadyynien päällä.

Khloe Kardashian on julkaissut useita kuvia ja videoita kampanjaan liittyen omalle Instagram-kanavalleen. Kuvissa naisella nähdään vihreitä, mustia, persikan värisiä ja vaaleansinisiä treenivaatteita yllään. Kuvissa paljastuvat myös naisen treenatut kädet ja rautaiset vatsalihakset, joita ei voi olla huomaamatta.