Kourtney Kardashian rakastaa olla raskaana: ”Niin voimaannuttavaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashian odottaa hänen aviomiehensä Travis Barkerin kanssa heidän ensimmäistä yhteistä lastaan. Heillä on kummallakin kolme lasta edellisistä liitoista. Vauvan laskettua aikaa ei ole tarkasti kerrottu, mutta lapsen on määrä syntyä kuitenkin vielä tämän syksyn aikana.

Kourtney Kardashian on julkaissut raskausajalta hänen Instagram-kanavalleen upeita kuvia, joissa naisen fanit ovat päässeet seuraamaan raskauden etenemistä ja vatsan kasvamista. Nyt tähti 44-vuotias tähti julkaisi upeita asukuvia, joissa nähdään myös paljas raskausvatsa.

– Raskaus on niin voimaannuttavaa, Kourtney Kardashian hehkuttaa kuvatekstissään.

Kuvissaan Kourtney Kardashian makoilee rennosti isossa nojatuolissa. Naisella on yllään todella näyttävä musta asu, johon kuuluu nahkaiset housut ja iso nahkatakki. Mustat rintaliivit näkyvät läpi pitsisestä yläosasta, jossa on myös pitsiset sormikkaat.