Shaun White täytti 37 vuotta – Nina Dobrev julkaisi hauskan bilevideon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Viime vuosina Dobrev on esiintynyt myös monissa hyvin menestyneissä elokuvissa kuten XxX 3: Xander Cagen paluu ja Run This Town. Kesän ajan tähti näyttää lähinnä lomailleen poikaystävänsä kanssa.

Nina Dobrev seurustelee tunnetun ammattilaislumilautailijan Shaun Whiten kanssa. White täytti nyt 37 vuotta ja syntymäpäivän kunniaksi Dobrev julkaisi ilahduttavan videon, jossa päästään näkemään miten miehen merkkipäivää vietettiin.

Nina Dobrevin julkaisemalla videolla nähdään, että syntymäpäivää on juhlittu useamman päivän ajan. Juhlintaan on kuulunut veneretki, vesiurheilua, mökkeilyä ja teemajuhlat. ”Otetaan sille, että pysytään aina leikkisinä ja nuorina riippumatta siitä kuinka vanhoja olemme”, Nina Dobrev kirjoittaa kuvatekstissään. Dobrev ja White ovat seurustelleet noin kolmen vuoden ajan.