Adele paljasti toisen haaveammattinsa: ”Jos en olisi laulaja, olisin…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Adele paljasti toisen urapolun, jonka hän olisi valinnut, mikäli hän ei olisi saavuttanut mainetta laulajana teini-iässä. Adele olisi halunnut olla englannin kielen opettaja.

Adele on nykyään 35-vuotias supertähti, jolla on 10-vuotias poika, Angelo, entisen aviomiehensä Simon Koneckin kanssa. Puhuessaan lavalla Weekends With Adele -residenssinsä aikana Las Vegasissa hän kertoi, että olisi nimenomaan ollut teini-ikäisten opettaja.

– Jos en olisi laulaja, olisin teinien englannin opettaja. Rakastan teini-ikäisiä ja pieniä lapsia, mutta teini-ikäiset ovat minun voimaeläimiä. En kestä yhtä hyvin yhtä nelivuotiasta, puhumattakaan 30-vuotiaasta, Adele jutusteli viihdelehtien mukaan.

Laulaja paljasti aiemmin, että kun hänen pesti Las Vegasissa päättyy, hän harkitsee englanninkielisen kirjallisuuden tutkinnon suorittamista. Hän tienaa miljoona puntaa yhdeltä esiintymiseltä ja viettää arkipäivät perheensä kanssa kotona.