Mies, näin saat naisen tuntemaan olonsa rakastetuksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Miehen kannattaa huomioida naistaan ja osoittaa, että välittää mielitietystään. Jos kumppanin ottaa itsestäänselvyytenä, eikä huomioi toisen tarpeita, niin suhde saattaa pahimmassa tapauksessa kuivua kokoon. Pieni huomaavaisuus on kuin jaloa ravintoa parisuhteelle.

Mies voi osoittaa hellyyttä yhdellä suudelmalla, mikä saa perhoset lentömään vatsanpohjassa. Hän voi muiskauttaa hellän pusun aina halutessaan. Miehen on järkevää myös kehua naistaan aidolla tunteella ja siten, että pysähtyy tilanteeseen eikä huikkaa kommenttia ohimennen. Riittää, että sanoo: ”Näytät upealta tänä iltana”.

Hän halaa ja on valmis antamaan naisensa nukahtaa pää rinnalleen, koska hän tietää, kuinka paljon nainen rakastaa sitä. Hän myös tankkaa auton bensalla ennen kuin tuo sen kotiin. Mies saattaa jopa syödä lehtikaalia pelkästään siksi, että tietää naisensa haluavan syödä terveellisemmin.

Miehen kannattaa myös keskustella naisensa kanssa ennen kuin hän tekee suunnitelmia. On myös tärkeää, että mies tuntee naisensa ja tietää hänen tärkeät yksityiskohdat elämässä, kuten lääkityksen, lempiruoan ja rintaliivien koon.