Nicole Zavalan yllä hädin tuskin narunpätkät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median suosikkikurvitar Nicole Zavala tunnetaan ulkonäöstään, joka auttaa hänen julkisuuden janoaan ja huomion saavuttamista. Hän lupasi aiemmin olevansa vuonna 2022 entistäkin upeampi ja rikkaampi, mutta vuodesta 2023 hän ei vastaavaa ennustanut.

Zavala olisi voinut ennustaa myös yllään nähtävien asujen niukkenevan viikko viikolta, sillä nyt hänen yllään nähdään narunpätkät, joiden on ilmeisesti tarkoitus esittää biksuja. Tällä kertaa asuvalinta kykenee vain vaivoin peittämään intiimit ruumiinosat.

Kerroimme taannoin Nicole Zavala äidin kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.