Sisarvaimojen hylkäämä Kody Brown: ”Onko Jumalaa edes olemassa?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan perheenpää ja 17 lapsen isä, Kody Brown, ei ole kovinkaan onnellinen mies. Kolme vaimoa hylkäsi hänet lyhyen ajan sisällä. Syynä oli Kodyn asettamat koronavirusrajoitukset perheelle. Hän ei esimerkiksi voinut omien sanojensa mukaan viettää aikaa lastensa kanssa, koska ne olivat käyneet kodin ulkopuolella.

People-lehden haastattelussa piipahtanut Kody selittää nyt tilannettaan. Hän kertoo olevansa syvässä surutilassa henkisten avioliittojensa päättymisen vuoksi. Kody Brownilla on enää yksi vaimo entisen neljän sijaan. Hän on laillisesti naimisissa Robyn Brownin kanssa.

– En ole kliinisesti masentunut, mutta olen jokseenkin alakuloinen siitä, mitä tämä kokemus teki meille. Emme ole enää samanlaisia, Brown myönsi.

Hän on uskonut koko aikuisikänsä moniavioisuuteen ja hän on noudattanut tiettyä näkemystä uskosta ja uskonnosta. Nyt kaikki tämä on poistunut ja johtanut syvään hämmennykseen.

– Melkein tuntuu, ettei Jumalaa ole olemassa, ja olenn niin vihainen, katkera ja jatkettava eteenpäin.