Cher lämmitti vanhaa rakkaussoppaa – esiintyi käsi kädessä 40 vuotta nuoremman exän kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajalegenda Cher on rakastui viime vuoden lopulla 40 vuotta nuorempaan mieheen. Uusi rakas oli tunnettu musiikkituottaja Alexander Edwards, AE. Suhde kuitenkin päättyi keväällä. Nyt kaksikko on nähty läheisissä tunnelmissa Yhdysvaltojen Beverly Hilssissä illalliselta poistuessaan.

Cher piti nuoren kultansa kädestä kiinni, kun he poistuivat Funke-ravintolasta, Page Six raportoi. Kaksikko oli nauttinut illallista yhdessä kolumbialaisen laulaja J. Balvinin ja hänen tyttöystävänsä Valentina Ferrerin kanssa. Mukana oli ollut myös räppäri Tyga. Ihmiset ovat arvostelleet 77-vuotiaan laulajattaren suhdetta, mutta Cher napautti heitä aiemmin sosiaalisessa mediassa.

– Eikö teillä ole mitään muuta tekemistä? Anna minun selittää… MINULLE ON AIVAN VITUN SAMA MITÄ MUUT AJATTELEVAT, Cher kirjoitti Twitterissä arvostelijoilleen.

Hän hehkutti taannoin runsaasti 37-vuotiasta rakastajaansa ja kehuu miehen kohtelevan häntä kuin kuningatarta. Edwardsilla on yhteinen lapsi Amber Rosen kanssa. Parin suhde päättyi, kun Edwards jäi kiinni 12 naisen kanssa pettämisestä.