Justin ja Hailey nauttivat lomalla – upeat lomakuvat Japanista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät vuonna 2018 naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Pariskunta pääsi viime viikolla juhlistamaan viidettä hääpäiväänsä, jonka kunniaksi Justin teki romanttisen Instagram-julkaisun omalle kanavalleen.

Justin ja Hailey Bieber ovat olleet nyt yhdessä romanttisella lomamatkalla Japanissa. Justin on julkaissut matkalta kuvia, joissa nähdään miten aviopari on nauttinut yhteisestä ajasta rentoutumisen, hyvän ruoan ja luonnon ihastelemisen merkeissä.

Justin Bieber saa usein Selena Gomezin faneilta hyvin negatiivisia kommentteja kuviin, joita hän julkaisee vaimonsa kanssa. Vaikka aviopari on ollut jo vuosia onnellisesti yhdessä, monet Justin Bieberin ja Selena Gomezin fanit eivät halua hyväksyä sitä, että Justin olisi onnellinen Haileyn kanssa.