Kim Kardashian povekkaana lomallaan – näinkin näyttävästi iltaa voi viettää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Kim Kardashian tunnetaan paitsi suositusta realitysarjasta myös näyttävästä tiimalasivartalosta, jota tähti esitteleekin mielellään omissa kuvissaan. Nyt 42-vuotias kaunotar nähdään näyttävissä kuvasarjoissa, jotka hänestä on napattu rantalomalla.

Viime päivinä Kimin lomakuvat ovat saaneet hänen seuraajansa ihastelemaan, ja tuorein kuvasarja jatkaa samaa sarjaa. Siinä Kardashian nauttii lämpimästä illasta yhdessä ystäviensä kanssa. Ylleen hän on valinnut rennot revityt farkut ja biksujen yläosan.

Äskettäin Kim Kardashianin lomakuvat saivat yllättäen kritiikkiä, kun jotkut näyttävät kyllästyneen siihen, että hän julkaisee itsestään vähäpukeisia kuvia. Heidän mielestään rikkaiden tähtien pitäisi tehdä enemmän hyväntekeväisyyttä ja auttaa ihmisiä hädässä sen sijaan, että he lentävät yksityiskoneilla kauniille hiekkarannoille ottamaan biksukuvia.