Nicki Minaj osti äidilleen luksustalon ja autoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun räppäri Nicki Minajin äiti Carol Maraj on kehunut vuolaasti kuuluisaa tytärtään. Hän on myös kiitellyt siitä, että Nicki osti äidilleen unelmien talon ja uusia autoja menestymisensä jälkeen.

Nicki Minaj teki ensimmäisen megasuosioon ylttäneen albuminsa 13 vuotta sitten. Nelikymppisellä Anaconda-räpparilla on noin 150 miljoonan dollarin omaisuus. Hänen äitinsä Carol Maraj on paljastanut, että Nickin kasvattaminen ei ole aina ollut helppoa.

– Nicki syntyi Trinidadissa ja muutimme Yhdysvaltoihin hänen ollessa viisivuotias. On hämmästyttävää nähdä, kuinka hänestä tuli suuri menestyjä, Carol kertoi Page Sixille ja korosti kasvatuksessaan koulutuksen merkitystä.

Nicki, syntymänimeltään Onika Tanya Maraj, varttui isoäitinsä kanssa taloudessa, jossa oli 11 serkusta. Hänen gospel-laulajaäitinsä työskenteli kirjanpitotehtävissä, ennen kuin hän sai vihreän kortin ja muutti Yhdysvaltoihin 24-vuotiaana. Pian hän haki lapsensa luokseen. Nickin talouspäällikkö ja gospel-laulaja -isä Robert alkoholisoitui ja poltti heidän perhekodinsa vuonna 1987, kun Nicki oli viisivuotias. Carol Maraj johtaa nyt säätiötä perheväkivallan naisuhreille, ja hän on lanseerannut uuden hajuvesituoksun Heaven Scent.