Tavarajunat törmäsivät Tampereella – tiedossa myöhästymisiä junaliikenteessä

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi tavarajunaa törmäsi keskiviikkoaamuna Tampereen eteläpuolella. Tapauksesta ei koitunut henkilövahinkoja. Onnettomuudella on kuitenkin vaikutuksia junaliikenteeseen.

Onnettomuustutkintakeskus OTKES kertoo sosiaalisessa mediassa tavarajunien törmänneen Viinikan ratapihalla. Muutama vaunu suistui onnettomuuden seurauksena raiteilta. OTKES on aloittanut asiaa koskevan paikkatutkinnan.

Onnettomuus keskeytti Finntrafficin Rataliikennekeskuksen mukaan junalikenteen hetkeksi kokonaan. Sittemmin matkustajaliikennettä on voitu liikennöidä vain yhdellä raiteella Tampereen ja Sääksjärven välillä. Liikennöinti onnistuu Tampereelta pohjoiseen, Poriin ja Jyväskylään.

VR tiedotti onnettomuuden aiheuttavan myöhästymisiä kaikille Tampereen kautta kulkeville henkilöjunille. Häiriötilanteen kestosta ei ole toistaiseksi arviota. Oman junan reaaliaikaista kulkua voi seurata VR:n sivuilla.