Demi Lovato avautui suhteistaan – naisilta saadut pakit satuttivat eniten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Demetria Devonne ”Demi” Lovato on kertonut olevansa tällä hetkellä todella onnellinen. Nainen rakastui viime vuoden lopulla Jutes’ nimiseen tatuoituun komistukseen, ja nyt pariskunta on ollut yhdessä jo lähes puolentoista vuoden ajan.

Demi Lovato on kertonut olevansa panseksuaali, mikä tarkoittaa sitä, että hän rakastuu ihmiseen sukupuolesta riippumatta. 31-vuotias nainen kertoi olevansa hyvin rakastunut kumppaniinsa ja uskoo, että heidän rakkaustarinansa on viemässä heitä vihkialttarille.

Lovaton sydän on kuitenkin aiemmin särkynyt monta kertaa. Artisti kertoi Howard Sternin haastateltavana ollessaan, että etenkin naisten kanssa häntä on satutettu monta kertaa. Demi Lovato olisi usein halunnut naisten kanssa suhteilta enemmän, mutta hänen naispuoliset ihastuksensa halusivat tähdeltä vain yhden illan juttuja.