Spaissari Mel B alusvaatekuvissa – tällä vartalolla malliura olisi taattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Spice Girls -tyttöbändistä ja America’s Got Talent -ohjelman tuomaristopaneelista tunnetuksi tullut laulajatar Mel B erosi jo vuosia sitten Stephen Belafontesta. Aluksi julkisuuteen nousi huhuja miehen väkivaltaisuudesta, mutta myöhemmin asia vahvistettiin viranomaisten puolelta.

Nyt supertähti on esitellyt näyttävää vartaloaan ja sen yllä olevia alusvaatteita sosiaalisen median seuraajilleen, joita on nykyisin lähes 230 000. Entinen poptähti toteaa kuviensa yhteydessä tuntevansa, että nämä asut voimaannuttavat naisia.

Taannoin Mel B penäsi oikeuksia väkivaltaisten puolisoiden uhreille. Hän tekee vapaaehtoistyötä kerätäkseen avustuksia ja lahjoituksia järjestöille.

– En voinut soittaa äidilleni tai ystävilleni. En saanut tehdä mitään. Spice Girls perustuu Girl Power -aatteelle, mutta väkivaltainen kumppani eristi minut täysin ulkomaailmasta. Tilanne kehittyi vähitellen, eikä minulla lopulta ollut valtaa tehdä enää yhtään mitään, Mel B puhui The Sunin Women’s Aid -tapahtumassa.