Siskokset piilottelivat äidiltä pieleen mennyttä hiustenleikkuuta – hervoton näky videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusten leikkaaminen voi tuntua lapsista helpolta ja yksinkertaiselta tehtävältä. Jo ensimmäisen hiustupsun leikattuaan moni saa kuitenkin huomata sen tosiasian, että hiusten leikkaaminen vaatii tekniikkaa ja osaamista halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tämän saivat huomata tällä kertaa eräät nuoret sisarukset.

TikTok-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa pieleen mennyt hiustenleikkuu sai lapset pelkäämään äidin reaktiota. Video alkaa sillä, että perheen vanhin tytär aikoo näyttää miten hän ottaa meikkinsä pois. Pikkusisko käy lainaamassa isosiskolta saksia, minkä jälkeen toinen pikkusisko rientää nopeasti huoneeseen kauhuissaan siitä millaiset etuhiukset hänelle oli leikattu.

Juuri ennen koulukuvauspäivää lapset olivat saaneet idean leikata yhdelle tytöistä etuhiukset. Pikkusiskon käden jälki ei kuitenkaan miellyttänyt lasta, joka tuli pyytämään isosiskoltaan apua. Lapset yrittivät piilotella uusia etuhiuksia äidiltä, mutta lopulta näyttivät hiukset äidille kun hiustenleikkuun jälki oli onnistuttu joten kuten pelastamaan.

@palmview956oficial GURWM gone wrong.. Camelia cut her bangs Again 😡🤯 #parati #sisters #hermanas #gurwm #valentina #scissors #camelia #magdalena #bangs #fypシ #956 #palmview956 #viral #rgv #zamarripa #zamarripasisters #fail #gonewrong #letsgetto200k #rgv956 #rgvtx956 ♬ original sound – Palmview956Oficial2.0