Euphoria-tähti Angus Cloudin kuolinsyy paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n Euphoria-draamasarjasta parhaiten tunnettu näyttelijä Angus Cloud kuoli yllättäen heinäkuun lopussa. Nyt vain 25-vuotiaana menehtyneen yhdysvaltalaisnäyttelijän kuolinsyy on paljastunut. Asiasta uutisoi muun muassa CNN.

Kalifornian Alamedan piirikunnan kuolinsyyntutkijan mukaan Cloud kuoli vahingossa otettuun yliannostukseen. Kuolemaan johti tappava yhdistelmä fentanyyliä, kokaiinia ja metamfetamiinia. Cloud oli ennen kuolemaansa ottanut myös bentsodiatsepiinia.

Cloud lödeyttiin kuolleena kotonaan Kalifornian Oaklandissa maanantaina 31. heinäkuuta. Hän näytteli Euphoria-sarjassa yhdeksi fanien suosikkihahmoista noussutta huumediileri Fezco ”Fez” O’Neilliä. Cloudin oli määrä olla mukana myös Euphorian tulevalla kolmannella tuotantokaudella.

Cloud päätyi mukaan HBO-sarjaan sarjaan kykyjenetsijän lähestyttyä häntä kadulla New Yorkissa, vaikka ei ollut näytellyt aikaisemmin. Tähti kertoi haastatteluissa luulleensa kykyjenetsijää ensin huijariksi.