Silikonilla pumpattu transdomina uhkeana – kurvikkaampi kuin koskaan aiemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Transsukupuolinen saksalainen Ivana Vladislava on omistanut koko elämänsä muodille, kauneusleikkauksille ja ulkonäkönsä muokkaamiselle. Poikana syntynyt, mutta naisena elävä glamourmalli on tunnustanut olevansa koukussa plastiikkakirurgiaan. Jopa hänen otsansa on muotoiltu uudestaan vuosien saatossa.

Nyt uhkean silikonibimbon vyötärölle on kertynyt muutama lisäkilo, mikä antaa enemmän kurvikkuutta hänen vartaloonsa. Etenkin 90-luvun ja milleniumin ajan muotiin hurahtanut kaunotar on esitellyt vaatekaappinsa sisältöä keskittyen valokuvissa myös runsaan miehustan tarjoiluun linssin läpi.

Koska kauneusleikkaukset ovat kalliita, rahoittaa hän ne harjoittamalla maailman vanhinta ammattia. Uhkea silikonibimbo kurittaa asiakkaittaan myös dominan roolissa. Hänellä on 203.000 seuraajaa Instagramissa.