Britney Spears säikäytti faninsa – tanssi keittiöveisten kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears aiheutti aiemmin sosiaalisessa mediassa hämmennystä poistamalla oman Instagram-kanavansa. Spears piti taukoa sosiaalisesta mediasta myös syyskuussa 2021 ja tämän vuoden tammikuussa. Nyt nainen on kuitenkin palannut tanssivideoiden merkeissä takaisin.

Britney Spears säikäytti faninsa uudella tanssivideollaan, jonka hän julkaisi Instagramissa. Videolla nainen tanssii paljastavassa asussa, mutta katsojien huomio kiinnittyy kuitenkin nopeasti suuriin keittiöveitsiin, joita tähti heiluttelee käsissään.

Videon kuvauksessa Britney Spears vakuutti, että veitset eivät ole aitoja ja kenelläkään ei ole aihetta huolestua. ”Halloween on pian”, Spears muistutti. Naisen kolautellessa veitsen teriä yhteen ne kuitenkin kuulostavat pelottavan aidoilta. Taustalla nähdään myös Britney Spearsin lemmikit, jotka näyttävät ihmettelevän omistajansa touhuja.