Kelly Clarkson esiintyi kadulla – ohikulkija ei aluksi tunnistanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja juontaja Kelly Clarkson on julkaissut paljon musiikkia uransa aikana ja on tunnettu monista hiteistään, kuten Since U Been Gone ja Stronger (What Doesn’t Kill You). Viimeisin Clarksonin julkaisema albumi on When Christmas Comes Around -niminen joulualbumi, joka julkaistiin vuonna 2021.

Kelly Clarksonilla on todella vahva ja tunnistettava ääni. Nyt nainen pääsi kuitenkin yllättämään erään katulaulajan taidoillaan kun häntä laulamaan yllyttänyt muusikko ei aluksi tunnistanut maailmankuulua tähteä.

Kelly Clarkson oli kävellyt Las Vegasissa kohti iHeart Radio Festival -harjoituksia, kun kadulla Tina Turneria laulanut nainen oli yllyttänyt ohikulkevaa Clarksonia tarttumaan mikrofoniin. Kelly Clarkson alkoi laulamaan ja katulaulaja kannusti häntä. Nainen vaikutti yllättyneeltä ja nopeasti ymmärsi kuka hänen edessään laulaa.

Katulaulajan reaktio oli ilahduttava kun hän tunnisti musta lippalakki päässään esiintyvän Kelly Clarksonin. Nainen riensi halaamaan Clarksonia ja vaikutti mykistyneeltä siitä, että tunnettu tähti tuli hänen pyynnöstään laulamaan hetken mielijohteesta.