Britney Spears lopetti vanhempiensa taloudellisen auttamisen – äiti joutui palaamaan töihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Daily Mailin tällä viikolla julkaiseman raportin mukaan Britney Spearsin äidillä Lynne Spearsillä on taloudellisia vaikeuksia. Aiemmin supertähtitytärtään laillisesti holhonnut ja hänen taloudestaan määrännyt Lynne on joutunut aloittamaan päivätyöt laskunsa maksaakseen.

Väitetään, että 68-vuotias Lynne Spears on ryhtynyt osa-aikaiseen työhön sijaisopettajana. Lähipiiristä on väitetty, että Lynnen taloudelliset ongelmat liittyvät jollain tavalla hänen monimutkaiseen suhteeseensa Britneyn kanssa. Lynne ei ole itse kommentoinut asiaa sen enempää kuin Britney Daily Mailille.

Lynne työskenteli aiemmin Rodan and Fieldsin riippumattomana konsulttina. Lisäksi naisen tiedetään pitäneen blogia. Puolitoista vuotta sitten Lynne pyysi Britneyltä rahaa maksaakseen hänelle kertyneet valtavat oikeudenkäyntikulut.