Hirvi ilmestyi Tukholman metroon – liikenne pysähdyksissä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tukholman metroliikenteessä oli keskiviikkona ongelmia odottamattomasta syystä. Metroon ilmestyi aamupäivällä hirvi. Tapauksesta uutisoi muun muassa Aftonbladet.

Hirvi ilmestyi metron raidealueelle Vårbergin ja Vårbyn pysäkkien välillä. Hieman myöhemmin eläin huomattiin harhailemassa metropysäkillä ja raiteilla. Tukholman metron punaisen linjan liikenne pysäytettiin.

Vårbergin metroasema evakuoitiin ja suljettiin. Liikennöinti asemien välillä korvattiin linja-autoilla. Yllättävää hirviongelmaa ratkomaan hälytettiin riistanvartijoita.

Hirvi nähtiin myöhemmin juoksemassa metrotunnelissa Skärholmenin asemaa kohti. Myös kyseinen asema evakuoitiin ja suljettiin ulkopuolisilta. Suur-Tuhkolman liikenne SL ei osannut keskiviikkona ennen kello 14 arvioida, kuinka kauan tilanne tulisi kestämään ja koska liikennöinti palaisi normaaliksi.