Antti Tuisku työstää kirjaa artisiurastaan – julkaistaan ensi vuonna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Antti Tuisku lopetti tänä vuonna artisturansa. Heinäkuussa Ruisrockissa viimeistä kertaa esiintynyt poptähti on kuitenkin nyt paljastanut palaavansa vielä uran tähtihetkiin kirjan muodossa.

– Täytän 40 vuotta ensi helmikuussa enkä keksi parempaa tapaa juhlistaa sitä, kuin julkaista kirja, jota olen kaikessa hiljaisuudessani tässä kirjoittanut, Tuisku kertoi Instagramissa.

Tuisku kertoo avaavansa päiväkirjamerkintöihinsä pohjautuvissa kirjoituksissa, minkälaista artistiuran päättäminen tuntui. Kirjassa Tuisku paljastaa tuntemuksiaan muun muassa Mayhem-kiertueestaan ja jäähyväisten jättämisestä yleisölle.

Kyseessä ei ole Tuiskun ensimmäinen kirjallinen tuotos. Vuonna 2018 ilmestyi tähden yhdessä Anton Vanha.Majamaan ja Antti Aronin kanssa kirjoittama Antti Tapani. Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi vuonna 2022 valmistuneelta Tuiskulta on julkaistu myös Menesty!-kirja.

Lisää tietoa kirjasta on luvassa lähikuukausien aikana. Tuisku täyttää 40 vuotta 27. helmikuuta 2024, joten kirjan ilmestyminen ajoittuu todennäköisesti alkuvuoteen.