Tallulah-tytär jakoi Demi Mooren vilautuskuvan – osuvan kuvatekstin kera

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Takavuosien suosikkinäyttelijä Demi Moore tunnetaan lukemattomista roolisuorituksista menestyksekkäissä elokuvissa. 60-vuotias kaunotar osallistui juuri Yves Saint Laurent -muotimerkin juhliin, jonne hän saapui mustassa upeassa asussa.

Harsomainen asu kuitenkin paljasti hänen toisen rintansa yllättäen, kun päällä ollut paksumpi kangas valahti ylös. Vilautus tallentui heti nopeasti reagoivien valokuvaajien kameroiden muistiin ja alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa. Nyt myös Demi Mooren Tallulah-tytär on jakanut kuvan omalla Instagram-kanavallaan.

Tallulah Willis näyttää olevan hyvin ylpeä hänen äitinsä rohkeudesta ja tyylistä. Monia on ihastuttanut kuvan jakamisessa etenkin hauska kuvateksti, jonka Willis kirjoitti kuvan yhteyteen. ”Sinun seuraava aviomiehesi tulee olemaan niin onnekas voi hyvä luoja”, Tallulah Willis toteaa kuvatekstissään.