Pamela Anderson yllätti tyylillään muotinäytöksessä – nainen sädehtii luonnonkauniina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pamela Anderson nähtiin helmikuussa melko poikkeuksellisessa kansikuvassa kun 56-vuotias tähti poseerasi Women’s Wear Daily -lehden kansikuvassa hyvin luonnollisena. Nyt kaunotar nähtiin Pariisin muotiviikoilla upeassa tyylissä, johon oltiin tehty hyvin luonnollinen meikki.

Pamela Anderson on kertonut olevansa nykyään hyvin sinut oman ulkonäkönsä kanssa. Itsevarmuus huokui kaunottaresta myös Pariisissa hänen osallistuessa Isabel Marant Womenswear -muotinäytökseen keltaisessa mekossa.

Nainen saapui näytökseen raikkaassa tyylissä ja näytti hyvin luonnolliselta. Kasvot vaikuttivat lähes meikittömiltä, mutta lähikuva paljastaa, että naisen ripsiin oli sipaistu kuitenkin hieman ripsiväriä. Luonnollisen tyylin kruunasivat hiukset, jotka eivät näyttäneet siltä, että niitä olisi muotoiltu.

1990-luvun kohutähti Pamela Anderson pääsee kertomaan tarinansa omin sanoin tuoreessa Netflixin dokumenttielokuvassa. Rakkaudella, Pamela -niminen dokumentti nousi ilmestyessään Netflixin katsotuimmaksi elokuvaksi. Dokumentin julkaisun jälkeen Pamela Anderson on ollut enemmän julkisuudessa.