Travis Kelce kommentoi ensitreffejä: ”Olihan se hienoa nähdä Taylor Swift”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Travis Kelce teki taannoin aloitteen Taylor Swiftin suhteen ja kutsui naisen julkisesti katsomaan hänen joukkueensa Kansas City Chiefsin peliä. Fanit ovat olleet innoissaan siitä, että Swift otti kutsun vastaan ja saapui katsomaan ihastuksensa peliä.

Sosiaalisessa mediassa alkoi leviämään nopeasti kuvia ja videoita, joissa nähdään miten Taylor Swift kannustaa Travis Kelceä. Nyt mies on viimein avautunut aiheesta ja puhunut ensimmäisistä julkisista treffeistään maailmankuulun poptähden kanssa.

Travis Kelce pitää Jason-veljensä kanssa New Heights -YouTube-kanavaa, jossa miehet poikkeuksellisesti puhuivat nyt amerikkalaisen jalkapallon sijaan Travisin yksityiselämästä. Mies oli innoissaan siitä, että Taylor Swift saapui katsomaan peliä ja oli hänen äitinsä ja läheisimpien ystävien seurassa.

Travis Kelce oli mielissään siitä, että kaikki hänen tuttunsa ihastuivat Taylor Swiftiin ja pitivät hänestä. Kelce oli ollut erityisen iloinen nähdessään jälkeen päin miten Taylor Swift kannusti häntä pelin aikana ja iloitsi hyvistä hetkistä miehen äidin kanssa.