Veronica Verho poltti hiustenpidennyksensä: ”Miten ihmisille voi käydä näin?”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tubettajana, radiojuontajana ja Love Island Suomi -ohjelman juontajana tunnettu Veronica Verho ilmoitti alkuvuodesta jättävänsä työt radiojuontajana ja sittemmin selvisi, että hänet nähdään Huippumalli haussa -ohjelman juontajana suositun sarjan tehdessä paluun Suomen versiona.

Veronica Verho on myös innokas TikTokkaaja. Tällä kertaa nainen julkaisi videon, jossa hän esittelee mitä hänen hiustenpidennyksilleen tapahtui. Nainen oli onnistunut polttamaan hiustensa latvat kovaksi koppuraksi.

Veronica oli alkanut ihmettelemään aluksi sitä minkä vuoksi hänen pidennyksensä haisevat palaneelle. Myöhemmin nainen myös huomasi, että hiustenpidennysten latvat näyttivät palaneilta. Veronica Verho myönsi itse olevansa syy hiustenpidennysten vaurioitumisessa. Hän oli kihartanut niitä 230-asteisella muotoiluraudalla kun pidennyksiä olisi saanut muotoilla enintään 180-asteisella raudalla.

@mariieveronica

Miten voi käydä näin 🙃

♬ alkuperäinen ääni – Veronica Verho