Kaipaatko kaukomaille? Tokio on loistava valinta lomakauden ulkopuolella

Matkailu · Terhi Piiroinen

Syksy on monen mielestä parasta aikaa matkustamiseen, koska monessa suositussa kohteessa on vähemmän ihmisiä ja edullisempia hintoja. Syksy on loistava ajankohta matkustaa myös Japanin Tokioon.

Tokiossa on vähemmän ruuhkaa ja edullisemmat hinnat syyskuun puolivälistä joulukuuhun. Tarjolla on selä luksus- että budjettimatkailijoiden tarpeisiin sopivia majoituspaikkoja, jotka varataan nopeasti täyteen sesonkiaikana. Kun turisteja on vähemmän, voi kävellä rauhassa kalamarkkinoilla, nauttia kattobaarien näkymistä ja osallistua musiikki-iltoihin klubeilla.

On myös hyvä muistaa, että syksy on rauhallista aikaa myös Tokion puistoissa ja puutarhoissa retkeilyyn. Finnair tarjoaa edullisimmat lennot Tokioon marras-joulukuussa, kun kesäkaudella samasta lentolipusta saa maksaa monta sataa euroa enemmän.