Baseball-pelaajat pelastivat 100 tuntia – tähän ei moni kykene

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa seurattiin taannoin huomattavasti tavanomaista pidempää baseball-ottelua. Yhteensä 60 lajin harrastajaa kerääntyi pelaamaan baseballia usean vuorokauden ajan Missourin osavaltiossa.

Tempaus järjestettiin North Kansas Cityn Macken Parkissa. Pelaajat jaettiin kahteen 30 hengen joukkueeseen, Team Courageen ja Team Strenghtiin. Vaihtopelaajien suuren määrän ansiosta peliä pystyttiin jatkamaan ympärivuorokautisesti.

Puistoon oli rakennettu leiri, jossa pelaajat pystyivät nukkumaan ja syömään taukojensa aikana. Peli päättyi lopulta 100 tunnin ja yhden minuutin jälkeen. Voittajaksi nousi Team Courage luvuin 468-307.

Tempauksella kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen yli 32 000 dollarin edestä. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti pelaajien rikkoneen maailman pisimmän baseball-maratonin maailmanennätyksen. Edellinen ennätys kuului kanadalaisryhmälle, joka pelasi vuonna 2019 baseballia 83 tunnin ja 13 minuutin ajan.