Ilman korttia ajanut poliisin haaviin Joensuussa – jäänyt kiinni jo 20 kertaa vuodessa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Itä-Suomen poliisia työllistivät syys-lokakuun vaihteessa lukuisat liikenneaiheiset tehtävät. Niistä kahteen liittyivät viranomaisille viimeisen vuoden aikana erittäin tutuksi tulleet kuljettajat, joilla ei pitäisi olla lain mukaan asiaa ratin taakse.

Poliisin tiedotteen mukaan partio pysäytti perjantaina itapäivällä Joensuun Raatenkankaalla henkilöautolla liikkuneen miehen. Häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisin mukaan kyseessä oli jo 21. kerta vuoden sisällä, kun kyseinen mies jäi kiinni ilman korttia ajamisesta.

Poliisiin haaviin jäi Joensuussa myös toinen mieshenkilö, joka on toistuvasti ajellut ilman korttia. Viranomaiset pysäyttivät Rantakylässä perjantai-iltana henkilöautolla liikkuneen miehen, jota epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hän jäi kiinni kortitta ajamisesta kahdeksatta kertaa vuoden sisällä.