Hämmentävä videolle lentoasemalta: Turvatarkastaja söi matkustajan rahoja?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Filippiineillä tutkitaan tapausta, jossa lentoaseman turvatarkastajan epäillään varastaneen matkustajalta rahaa. Ninoy Aquinon lentoasemalla kuvatulla videolla turvatarkastaja nähdään tunkemassa jotain suuhunsa.

Matkustaja oli 8. syyskuuta huomannut laukustaan kadonneen 300 dollarin edestä käteistä rahaa turvatarkastuksen yhteydessä. Paikallisen News5-uutiskanavan jakamalla videolla turvatarkastaja laittaa suuhunsa setelinipuksi epäillyn esineen pidellen vesipulloa toisessa kädessään. Turvatarkastaja kiisti varkauden ja väitti vain syöneensä suklaata.

Viranomaiset ovat tunnistaneet epäillyn turvatarkastajan. Hänet on erotettu toistaiseksi virastaan. Inquirer-lehden mukaan naisen kolmen kollegan epäillään toimineen hänen rikoskumppaneinaan.