Kim Kardashianin 18 000 dollarin ökybiksut peittivät hädin tuskin nännit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian tunnetaan Skims-vaatebrändin perustajana, mutta tähti suosii muitakin kuin oman alusvaatemerkkinsä luomuksia. Nyt tähti nähdään rohkeissa kuvissa, joissa hän edustaa italialaisen luksusmerkki Guccin tuotteissa.

Kim Kardashian jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän poseeraa vähäpukeisena sängyllä. Realitytähden päällä nähdään Alessandro Michelen suunnittelemat, strassein koristellut Guccin rintaliivit. Page Six -sivuston mukaan luomuksia myydään nykyään jopa 18 000 dollarin eli noin 17 000 euron hintaan.

– Pelkkää Guccia, Kardashian kirjoitti kuvateksitssä.

Kim Kardashian on ollut viime aikoina esillä paitsi somessa, myös televisioruuduilla. Kardashianien kuuluisan perheen tähdittämän The Kardashians -sarjan neljäs tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa 28. syyskuuta. Suomessa sarjaa on esitetty Disney Plus -palvelussa.