Linja-auto syttyi tuleen Mäntyharjulla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Etelä-Savon Mäntyharjulla tapahtui perjantaiaamuna odottamaton vaaratilanne. Linja-auto syttyi tuleen kesken ajon. Tapahtuneesta ei koitunut henkilövahinkoja.

Etelä-Savon pelastuslaitoksen mukaan linja-auton laakeri oli syttynyt tuleen. Matkustajia täynnä ollut linja-auto oli ollut tapahtumahetkellä liikkeellä tilausajon merkeissä. Matkustajat pääsivät poistumaan autosta turvallisesti.

Kuljettaja onnistui sammuttamaan palon alkusammuttimella. Paikalle hälytetyt pelastuslaitoksen yksiköt jäähdyttivät laakerin ja varmistivat palon sammuneen. Linja-autoyhtiö järjesti matkustajille uuden auton.

– Nyt oli nopeasti huomannut kuljettaja ja sai pysäytettyä linja-autopysäkille ja matkustajat nopeasti ulos. Tässä ei ihan välitöntä vaaraa ollut, päivystävä palomestari Janne Vehviläinen kommentoi STT:lle.