Tubecon Games takaisin Tampereelle – mukana ainakin PAQPA, Namikolinx, Tinke ja  Nedde

Digi · Terhi Piiroinen

Suosittu Tubecon Games -pelitapahtuma järjestetään Tampere-talossa toista kertaa loppiaisviikonloppuna 5.–6. tammikuuta 2024. Luvassa on pelihaasteita, rentoa yhdessäoloa, fanitapaamisia sekä Gran Turismo -pelin SM-finaali.

Koko perheen ikärajaton tapahtuma kokoaa yhteen Suomen tunnetuimmat somevaikuttajat, heidän faninsa sekä harraste- ja ammattipelaajat. Tubettajista mukana ovat muun muassa PAQPA, Namikolinx, Nedde ja Tinke. Viimeksi tapahtuma keräsi yli 5.000 kävijää. Tapahtuma-alueelle rakennetaan erilaisia pelihuoneita, joista löytyy suuri valikoima pelikonsoli-, tietokone- ja kolikkopelejä. Mukana ovat viime kerralta tutut Arcade-peliluola, Minecraft Lounge, Fifa Lounge ja NHL Lounge. Kaikki pelit ovat kävijöiden vapaassa käytössä.

– Tubecon Games -tapahtumassa on edustettuna koko viihteellisen pelaamisen genre PC-pelaamisesta konsoli- ja mobiilipelaamiseen. Pelaamaan pääsee yksin ja yhdessä kavereiden tai perheen kanssa sekä osallistumaan haasteisiin pelivaikuttajia vastaan. Yleisöllä on myös mahdollisuus tavata Suomen parhaimpia esports-pelaajia. On ilo tuoda tapahtuma jälleen Tampereelle ja Tampere-taloon, jossa saimme upean vastaanoton faneilta viime kerralla, Tubeconin toimitusjohtaja Jan Grehn kertoo.