Yllätyskäänne Tupacin murhatutkinnassa – Suge Knight ei aio todistaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Las Vegasin poliisi teki perjantaina pidätyksen hiphop-tähti Tupac Shakurin murhatutkintaan liittyen. Poliisi pidätti Duane ”Keefe D” Davisin epäiltynä Shakurin vuonna 1996 tapahtuneesta ampumisesta.

Ampumatapauksessa haavoittui levymoguli Marion ”Suge” Knight, joka oli tapahtumahetkellä samassa autossa Shakurin kanssa. Knight kertoi TMZ-sivuston haastattelussa, ettei hän todistaisi oikeudessa Davisia vastaan.

– En lähtisi, 1000-prosenttisesti. En toimisi todistajana, Knight kertoi.

– Minä ja Keefe D pelasimme samassa jalkapallojoukkueessa. Sitäpaitsi olisipa tilanne mikä tahansa, liittyipä hän murhaan tai ei, en toivoisi vankilaan joutumista edes pahimmalle viholliselleni, Knight jatkoi.

Knight myös kiisti epäilykset, joiden mukaan Davisin edesmennyt veljenpoika Orlando Anderson olisi liittynyt murhaan. Levymoguli itse suorittaa parhaillaan 28-vuotista vankeustuomiota. Knight tuomittiin vuonna 2018 kuolemantuottamuksesta hänen ajettuaan autolla kahden miehen yli.