Alastomuudella kohahduttanut sarja jatkuu – Naked Attraction Suomi jatkuu saa kolmannen kauden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naked Attraction Suomi eroaa muista deittisarjoista yhdellä merkittävällä tavalla. Sarjassa sinkut etsivät treffikumppania ilman rihmankiertämää. Kuten arvata saattaa, on sarja herättänyt paljaan pinnan vuoksi kohua.

Naked Attraction Suomi palaa tänä syksynä ruutuun kolmannen tuotantokauden merkeissä. Ohjelmaa juontana toimii edelleen erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström. Hän kertoo ohjelman saaneen positiivista palautetta.

– Nakkesuomesta on tullut paljon palautetta, jossa ihmiset kertovat, miten hyvältä tuntuu erilaisten kehojen näkeminen ja myönteinen puhe alastomuudesta. Kohuohjelman ytimessä on kehorauha ja haave kumppanin löytämisestä, Kihlström paljastaa teidtteessa.

Osallistujien ikä vaihtelee uudella kaudella parikymppisistä yli 50-vuotiaisiin. Rakkautta etsivät muun muassa leskeksi pitkästä avioliitosta jäänyt nainen, seksityön ammattilainen, sanavalmis keittiömestari ja Tinderiin kyllästynyt varhaiskasvatuksen työntekijä. Naked Attraction Suomi jatkuu TV5-kanavalla ja Discovery+-palvelussa 31. lokakuuta.