Nyt valitaan Vuoden hauskin eläinkuva – finaalissa myös suomalaisen otos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Comedy Wildlife Photo Awards -kilpailussa etsitään vuosittain vuoden hauskinta eläinkuvaa. Tämänvuotinen kilpailu on parhaillaan käynnissä. Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa valintaan äänestämällä omaa suosikkiaan ehdokkaista.

Comedy Wildlife Photo Awards -kilpailun finaaliin valittiin tänä vuonna 40 koomista villieläinkuvaa. Joukossa on myös rovaniemeläisen Matti Rauvalan Fake news -kuva, jossa nähdään epäuskoinen ilme kasvoillaan lehteä käsissään pitelevä apina. Kaikki finalistit ovat nähtävissä kilpailun verkkosivuilla.

Vuodesta 2015 saakka järjestetyn kilpailun asiantuntijatuomareina toimivat tv-juontaja Kate Humble, koomikko Hugh Dennis sekä luontokuvaajat Daisy Gilardinin ja Will Bullard-Lucas. Voittajat valitaan 23. marraskuuta 2024. Voittajakuvan ottaja pääsee viikon estävälle matkalle Kenian Masai Maran suojelualueelle.