Rakastettu televisiosarja Frasier tekee paluun – Suomen ensi-ilta palastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Radiopsykiatri Frasier Cranen ja hänen lähipiirinsä koomista arkea seurannut Frasier lukeutui 1990-luvun suurimpiin tilannekomediasarjoihin. Nyt sarja on tekemässä paluun ruutuihin uudistuneena ja uusien jaksojen voimin. Pääroolissa nähdään edelleen Kelsey Grammer.

Uudet Frasier-jaksot alkavat Yhdysvalloissa Paramount+-palvelussa lokakuussa. Suomessa sarja tulee nähtäville SkyShowtime-palveluun 3. marraskuuta alkaen. Suoratoistopalveluun ilmestyy ensin kaksi ensämmistä uutta jaksoa, minkä jälkeen uusia jaksoja julkaistaan perjantaisin.

Grammer on kuvaillut uutta sarjaa Frasierin kolmanneksi näytökseksi. Seattlen sijaan uusi sarja sijoittuu Bostoniin. Kyseessä on eräänlainen ympyrän sulkeutuminen, sillä Grammerin näyttelemä Frasier Crane oli alun perin yksi Bostoniin sijoittuvan Cheers-sarjan hahmoista.

Uuden Frasier-sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa on ohjannut Jamer Burrows, joka tunnetaan juurikin Cheersin luojana. Grammerin ohella sarjan rooleissa nähdään muun muassa Jack Cutmore-Scott, Nicholas Lyndhurst, Toks Olagyndoye ja Jess Selgeiro.