Uskotko VHS-kasettien paluuseen? Kohujulkkis osti niitä nyt 5 000 kappaleen erän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saturday Night Live -ohjelmasta monille tunnetuksi tullut koomikko Pete Davidson on ollut viime aikoina tiuhaan uutisotsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. Nykyään mies elää jälleen sinkkuna kun tuorein suhde Chase Sui Wondersin kanssa päättyi.

Pete Davidson kävi ystävänsä Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa ja kertoi haastattelun aikana pääsevänsä juontamaan tulevan SNL-jakson. Hän paljasti myös erikoisen investointinsa, jonka hän teki ollessaan kannabiksen vaikutuksen alaisena.

Pete Davidson oivalsi, että vuonna 2026 tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä kun viimeinen VHS-tehtiin. Mies arvelee, että 20 vuotta on tarpeeksi aikaa siihen, että videokasetit tulevat olemaan jälleen ihmisten mielestä trendikkäitä samaan tapaan kuin vinyylilevytkin.

Tämän oivalluksen inspiroimana mies osti markkinoilta kaikki videokasetit, jotka hän löysi yhä alkuperäisessä pakkauksessa ja muoveissa. Davidson on varma, että kasettien arvo tulee nousemaan räjähdysmäisesti. Tällä hetkellä hänen assistenttinsa asunnon nurkassa tätä arvon nousemista odottelee miehen arvion mukaan 3.000-5.000 VHS-kasettia.

– Joku myi Rocky-elokuvan videokasetin alkuperäispakkauksessaan juuri 27.000 dollarilla, Pete Davidson kertoo innoissaan.