Rebecca Loos rikkoo hiljaisuuden – Beckham-dokumentti palautti uskottomuuden julkisuuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Netflix-suoratoistopalvelussa on julkaistu neliosaisen Beckham-dokumenttisarjan ensimmäinen jakso, joka on poikinut jo monia uutisotsikoita. Eniten katsojia on puhuttanut se kun aviopari kertoo David Beckhamin väitetystä salasuhteesta ja sen vaikutuksista heidän avioliittoonsa.

Dokumentissa käsitellään sitä miten David Beckhamin entinen henkilökohtainen avustaja Rebecca Loos väitti, että hänellä ja Davidilla oli ollut neljä kuukautta kestänyt suhde. Dokumentissa ei käy ilmi vieläkään se pitääkö väite paikkaansa, mutta siitä uutisointi oli vaikeaa avioparille. Nyt Rebecca Loos on joutunut jälleen itsekin vanhan kohun keskelle.

Rebecca Loos sai väitetyn salasuhteen ansiosta paljon julkisuutta, jonka ansiosta hän sai töitä ja osallistui moniin realitysarjoihinkin. Tällä hetkellä nainen elää kuitenkin rauhallista elämää Norjassa Blefjellissä kauniin vuoriston ympäröimänä. Hän on naimisissa norjalaisen lääkärin kanssa ja heillä on kaksi teini-ikäistä poikaa.

Beckham-dokumentti on muistuttanut kaikkia 19 vuoden takaisesta salasuhteesta, jonka vuoksi Rebecca Loosin Instagram-kuvien kommentteihin on alkanut jälleen satamaan vihaisia ja trollaavia kommentteja. Nainen elää rauhallista elämää joogan opettajana ja yrittää olla lähtemättä negatiivisuuteen mukaan. ”Yritän ottaa törkeät kommentit huumorilla vastaan”, Rebecca Loos kommentoi Entertainment Tonight -uutisten mukaan.