Uusi megabimbo loksauttaa leuat: ”Otan huulitäytteitä kunnes ne poksahtavat”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jossain vaiheessa ihmiskunnassa on syntynyt käsite keinotekoisesta kauneudesta. Kun omat rahkeet eivät riitä tai tyydytä, muokataan ulkonäköä plastiikkakirurgian avulla. Kauneusleikkaukset aloitettiin alunperin esimerkiksi kosmeettisten virheiden korjaamiseksi. Nyt niitä hyödynnetään päinvastoin ja osa ihmisistä haluaa silmiinpistäviä yksityiskohtia ulkonäköönsä, kuten mahdollisimman suuret huulet.

Yksi huulitäytteitä ihannoiva on Yhdysvaltojen Miamissa asuva Angel Bimbo. Hän on vasta parikymppinen, mutta rajusti ulkonäköään kauneusleikkauksilla muokannut somettaja. Hän uhoaa Trulyn kuvaamalla videolla, että aikoo suurentaa huuliaan niin kauan, kunnes ne poksahtavat. Angel Bimbo on käyttänyt 100.000 dollaria muoviseen ulkonäköönsä.

– Rakastan huomiota. Se saa minut syttymään, kun ihmiset katsovat minua. Olen täysin riippuvainen plastiikkakirurgiasta, alunperin meksikolainen Angel tunnustaa.

Hän ei halua määritellä sukupuoltaan tai seksuaalista suuntautumistaan, koska ei ymmärrä Pride-aatetta, jossa hänen mukaansa kaikkien tulee olla jotain erityistä. Hän ei ymmärrä, miksi täytyy korostaa erilaisuuttaan, mutta kuitenkin samalla vaatii tasapuolisuutta. Hän ei halua panna itseään mihinkään kategoriaan, vaan olla juuri sellainen kuin on – vapaa.

– Ongelmana on massahysteria. Ihmiset ovat kadottaneet kyvyn individualismiin.