Maailman vanhin laskuvarjohyppääjä menehtyi – olisi täyttänyt pian 105 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin 104-vuotiaasta Dorothy Hoffnerista, joka saattaa olla maailman vanhin laskuvarjohyppääjä. Nainen ei nyt valitettavasi näe, saako hän nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan, sillä hän menehtyi yllättäen muutama päivä hypyn jälkeen.

Hoffner löydettiin menehtyneenä Brookdale Lake View’n senioriyhteisöstä. Hänen läheinen ystävänsä Joe Conant kertoi Associated Pressile, että ikärouva oli väsymätön ja jatkoi aina eteenpäin. Nainen osallistui aktiivisesti kaikkiin senioriyhteisön tilaisuuksiin. Dorothy Hoffnerin oli määrä täyttää 105 vuotta joulukuussa, ja hän aikoi matkustaa kuumailmapallolla juhlimaan syntymäpäiviään.

Hoffner teki laskuvarjohypyn sunnuntaina 1. lokakuuta Yhdysvaltojen Illinoisissa. Hypyn järjestänyt Skydive Chicago julkaisi tapahtuneesta videomateriaalia sosiaalisessa mediassa. Hyppy odottaa parhaillaan hyväksyntää maailmanennätystenkirjaan.

– Olemme syvästi surullisia Dorothyn poismenosta ja meillä oli kunnia olla mukana tekemässä hänen maailmanennätyslaskuvarjohyppyään, Skydive Chicago julkaisi lausunnossaan CBS Chicagon mukaan.