Temppari-Eveliinan lomakuvat Santorinilta – silmiähivelevä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian taas televisiossa alkavasta Temptation Island Suomi -ohjelmasta vuosia sitten tutuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat sittemmin ja asuvat tällä hetkellä Espanjassa. Dani toimii nykyisin musiikkituottajana ja levyttää Idleman-nimellä.

Eveliina ja Dani ovat viime aikoina lekotelleet Santorinin saarella näyttävissä lomakuvissa, joiden maisemat ovat todella hivelleet silmää. Korkealla rinteellä sijaitsevassa lomakohteessa aikaa viettänyt Eveliina nähdään nyt poseeraamassa mustissa biksuissa näissä upeissa maisemissa. Samalla Eveliinan yksi unelmista toteutui.

– Me ihmiset tehdään liian usein kompromisseja meidän unelmien kanssa ja tyydytään siihen toisiks parhaimpaan vaihtoehtoon, mikä melkein täyttää sen unelman. Mutta koska siinä ei ookkaan ihan niitä kaikkia asioita/ominaisuuksia, mitä haluaa, niin se ei tuokaan sitä täyttä tyydytystä ja jää kaihertamaan. Oon unelmoinut just tälläsesta cave villasta 15 vuotta, Eveliina kertoo.