Koomikolta yllätyspaljastus – tekeekö Seinfeld paluun?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuodesta 1989 aina vuoteen 1998 saakka esitetty Seinfeld lukeutuu tilannekomediasarjojen klassikoihin. Nyt sarjan toinen luoja, päärooliakin näytellyt koomikko Jerry Seinfeld on tehnyt yllättävän paljastuksen sarjan mahdolliseen tulevaisuuteen liittyen.

Jerry Seinfeld esiintyi lauantaina 7. lokakuuta Bostonin Wang Theatressa. Esityksen aikana yleisön edustaja kysyi, mitä mieltä koomikko oli Seinfeldin viimeisestä jaksosta. Koomikko vihjasi työstävänsä Seinfeldin toisen luojan, Larry Davidin kanssa jotain sarjan finaaliin liittyvää.

– Minulla on teille pieni salaisuus sarjan loppuun liittyen. En kuitenkaan voi kertoa sitä, sillä kyseessä on salaisuus, Seinfeld kiusoitteli.

– Jotain sarjan loppun liittyvää on tulossa. Se ei ole tapahtunut vielä. Olemme miettineet Larryn kanssa samaa, mitä tekin mietitte, koomikko vihjasi.

Seinfeldin kuuluisassa viimeisessä jaksossa sarjan päähenkilöt joutuvat vankilaan. Finaalijakso on jakanut fanien mielipiteitä. The Guardian -lehden mukaan Jerry Seinfeld on itse ilmaissut katuvansa tapaa, jolla sarja päätettiin lopettaa.