Stara Jerry Seinfeld

Viihdeuutiset

Jerry Seinfeldin lapsilla luvaton mehukoju – poliisit paikalle!

Koomikko-näyttelijä Jerry Seinfeld on joutunut tekemisiin virkavallan kanssa. Seinfeldin naapuri oli ilmoittanut poliiseille Jerryn lasten laittomasta mehukojusta. Seinfeld ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hänen lastensa unelmat mehuyrittäjyydestä on murskattu.

New Yorkin poliisilla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin sulkea luvaton mehun myyntipiste. Jerryä ja hänen vaimoaan Jessicaa on harmittanut lastensa puolesta. Lapset olivat nimittäin pystyttäneet tien viereen mehupisteen kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen.

Kojun menestys jäi lyhyeksi, sillä se jouduttiin sulkemaan. Seinfeldin perhe ilmoitti mehubisneksensä loppumisesta sosiaalisesa mediassa ja he kiittivät kojussa asioineita asiakkaita. Suomi ei siis ole ainoa Byroslavia.

Viihdeuutiset

Seinfeld tekemässä paluun? Nettikuva lietsoo huhuja

Amerikkalainen komediasarja pyöri televisiossa yhdeksän tuotantokauden verran vuosien 1989 ja 1998 välisenä aikana. Koomikko Jerry Seinfeldin ja Larry Davidin luoma sarja lukeutuu maailman suosituimpiin televisiosarjoihin. Sarjan tähtiä on sittemmin nähty muiden projektien parissa.

Nyt internetissä on levinnyt kuva, joka on synnyttänyt huhuja Seinfeld-sarjan mahdollisesta jatkumisesta jossain muodossa. Twitter-otoksessa sarjan tähdet Jerry Seinfeld ja Jason Alexander nähdään kävelemässä New Yorkissa sijaitsevaan Tom’s Restaurant -ravintolaan, joka toimi sarjassa Monk’s Diner -kahvilana. The Huffington Post -lehden mukaan ravintolan sisällä oli paikalla myös kuvausryhmä.

Gothamist-lehden mukaan niin ikään Seinfeldin käsikirjoittajana työskennellyt koomikko Larry David nähtiin kahvilassa. Mies ilmoitti taannoin Reddit-sivustolla työstävänsä parhaillaan suurta projektia, jonka on huhuttu olevan Broadway-näytelmä.