Suomen parhaat karaokebaarit valittiin – onko suosikkisi listalla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset ovat tunnetusti intohimoista karaokekansaa. Karaokejanon pääsee todennäköisesti sammuttamaan niin syrjäseutujen perinteisissä kuppiloissa kuin pääkaupunkiseudun yökerhojen urbaanissa sykkeessäkin. Nyt suomalaiset ovat äänestäneet maan parhaat karaokebaarit.

Toptaste-ravintolayhteisön järjestämän kyselyn perusteella Suomen paras karaokebaari on Helsingissä sijaitseva Pataässä. Kyseessä onkin Helsingin ensimmäinen karaokeravintola. Kruunuhaassa sijaitsevasta, joka päivä auki olevasta ravintolasta löytyvät erilliset puolet karaokelle ja discolle.

Toiselle sijalle tuli Vantaan Pub Hertas. Ravintolaa kuvaillaan kodikkaaksi ja viihtyisäksi koko kansan olohuoneeksi, jossa voi laulamisen lisäksi katsella urheilua isolta kankaalta. Karaokea ravintolassa pääsee laulamaan iltaisin kello 20 alkaen.

Kolmanneksi parhaaksi karaokebaariksi valittiin Kuopion Jolene Happy Bar. Keskellä Kauppakadua sijaitsevassa ravintolassa on mahdollista tulkita karaokea aamusta iltaan joko lavalla yleisön edessä tai rauhassa karaokekopissa. Syksyllä 2020 avatussa yökerhossa pääsee myös tanssimaan.

Suomen karaokeravintoloiden koko top 10 -lista:

1. Pataässä, Helsinki2. Pub Hertas, Vantaa3. Jolene Happy Bar, Kuopio4. Silvermoon, Turku5. Resina, Jyväskylä6. Pyöreä Torppa – Mutteri, Kouvola7. Bar & Cafe Pelimies, Turku8. Anna. K, Helsinki9. Ravintola Tenkka, Helsinki10. Ravintola Ampiainen, Kuopio