Haluatko miljoona dollaria? Kamerayhtiö maksaa sen avaruusolion kuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ovikello- ja valvontakameroita valmistava Ring-yhtiö tarjoaa mittavaa palkkiota sille, joka onnistuu taltioimaan taatusti odottamattoman näyn. Yhtiö on kertonut antavansa miljoona dollaria avaruusolion kuvaavalle.

– Olipa kyse avaruusolennosta kävelemässä (tai lentämässä?) pihatielläsi kyselemässä suunnistusohjeita, tai tunnistamattomasta elämänmuodosta kummallisissa puuhissa takapihallasi – lähetä meille paras materiaalisi, Ringin tiedotteessa kerrotaan.

Mikäli ovikellokamera ei onnistu kuvaamaan oikeata avaruusoliota, voi kilpailussa Ringin mukaan käyttää myös luovuuttaan. Lähetettyjä videoita arvostellaan muun muassa niiden luivuuden ja huumorin persteella. Kilpailu on voimassa Yhdysvaltojen kansalaisille 3. marraskuuta asti.